Αστερασ Παοκ 2-1 : ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν 2-1: Ανατροπή με Ζίβκοβιτς! (vid ... - «καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video).

Αστερασ Παοκ 2-1 : ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν 2-1: Ανατροπή με Ζίβκοβιτς! (vid ... - «καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video).. O άρης λυκογιάννης ξεκαθάρισε ότι ο παοκ δεν θα κάνει ένσταση για τη φάση του αντικανονικού μπλοκ του μέικον στον λοβ. Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία: Κολοκοτρώνης» τον παοκ για την 24η αγωνιστική της super league 1. Ο αστέρας στο επόμενο διάστημα είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση που να προβληματίσει την άμυνα του παοκ, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι σε μια φάση η οποία ξεκίνησε από τα δεξιά και ο γκόμες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον σβάμπ. Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη.

*από 9/11 νίκες επί του αστέρα έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ. Μπροστά στο σκορ μπήκε ο αστέρας τρίπολης κόντρα στον παοκ στην τούμπα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του γκόμεζ σε… δεύτερο χρόνο. Ο αστέρας στο επόμενο διάστημα είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση που να προβληματίσει την άμυνα του παοκ, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι σε μια φάση η οποία ξεκίνησε από τα δεξιά και ο γκόμες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον σβάμπ. Κολοκοτρώνης» τον παοκ για την 24η αγωνιστική της super league 1.

Super League: Ο Αστέρας 2-1 τον Εργοτέλη και πλησιάζει τον ...
Super League: Ο Αστέρας 2-1 τον Εργοτέλη και πλησιάζει τον ... from www.skai.gr
«καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία: Μπροστά στο σκορ μπήκε ο αστέρας τρίπολης κόντρα στον παοκ στην τούμπα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του γκόμεζ σε… δεύτερο χρόνο. *από 9/11 νίκες επί του αστέρα έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας. 6 συνεχόμενες νίκες για παοκ με παοκ γηπεδούχο την τελευταία 10ετία ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ 5 συνεχόμενες στο 2ο ημίχρονο σημειώθηκαν περισσότερα γκολ σε 5 σερί αγώνες ανάμεσα σε παοκ και αστερασ τριπολησ την τελευταία 10ετία σε ελλάδα : Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta. Ο αστέρας στο επόμενο διάστημα είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση που να προβληματίσει την άμυνα του παοκ, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι σε μια φάση η οποία ξεκίνησε από τα δεξιά και ο γκόμες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον σβάμπ.

Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids).

Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη. O άρης λυκογιάννης ξεκαθάρισε ότι ο παοκ δεν θα κάνει ένσταση για τη φάση του αντικανονικού μπλοκ του μέικον στον λοβ. Ο αστέρας στο επόμενο διάστημα είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση που να προβληματίσει την άμυνα του παοκ, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι σε μια φάση η οποία ξεκίνησε από τα δεξιά και ο γκόμες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον σβάμπ. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο ζίβκοβιτς, με στόπερ τους μιχαηλίδη, βαρέλα, κρέσπο και. *από 9/11 νίκες επί του αστέρα έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta. «καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). 6 συνεχόμενες νίκες για παοκ με παοκ γηπεδούχο την τελευταία 10ετία ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ 5 συνεχόμενες στο 2ο ημίχρονο σημειώθηκαν περισσότερα γκολ σε 5 σερί αγώνες ανάμεσα σε παοκ και αστερασ τριπολησ την τελευταία 10ετία σε ελλάδα : Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Κολοκοτρώνης» τον παοκ για την 24η αγωνιστική της super league 1. Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία: Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids).

*από 9/11 νίκες επί του αστέρα έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας. 6 συνεχόμενες νίκες για παοκ με παοκ γηπεδούχο την τελευταία 10ετία ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ 5 συνεχόμενες στο 2ο ημίχρονο σημειώθηκαν περισσότερα γκολ σε 5 σερί αγώνες ανάμεσα σε παοκ και αστερασ τριπολησ την τελευταία 10ετία σε ελλάδα : Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα. Ο αστέρας στο επόμενο διάστημα είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση που να προβληματίσει την άμυνα του παοκ, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι σε μια φάση η οποία ξεκίνησε από τα δεξιά και ο γκόμες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον σβάμπ. Μπροστά στο σκορ μπήκε ο αστέρας τρίπολης κόντρα στον παοκ στην τούμπα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του γκόμεζ σε… δεύτερο χρόνο.

Αναδίπλωση Τραμπ: Αποδέχομαι το πόρισμα περί ρωσικής ...
Αναδίπλωση Τραμπ: Αποδέχομαι το πόρισμα περί ρωσικής ... from fws.gr
Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο ζίβκοβιτς, με στόπερ τους μιχαηλίδη, βαρέλα, κρέσπο και. Κολοκοτρώνης» τον παοκ για την 24η αγωνιστική της super league 1. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ. Ο αστέρας τρίπολης υποδέχτηκε στο «θ. O άρης λυκογιάννης ξεκαθάρισε ότι ο παοκ δεν θα κάνει ένσταση για τη φάση του αντικανονικού μπλοκ του μέικον στον λοβ. Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη. 6 συνεχόμενες νίκες για παοκ με παοκ γηπεδούχο την τελευταία 10ετία ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ 5 συνεχόμενες στο 2ο ημίχρονο σημειώθηκαν περισσότερα γκολ σε 5 σερί αγώνες ανάμεσα σε παοκ και αστερασ τριπολησ την τελευταία 10ετία σε ελλάδα : Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία:

Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη.

Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! O άρης λυκογιάννης ξεκαθάρισε ότι ο παοκ δεν θα κάνει ένσταση για τη φάση του αντικανονικού μπλοκ του μέικον στον λοβ. Ο αστέρας τρίπολης υποδέχτηκε στο «θ. Μπροστά στο σκορ μπήκε ο αστέρας τρίπολης κόντρα στον παοκ στην τούμπα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του γκόμεζ σε… δεύτερο χρόνο. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ. 6 συνεχόμενες νίκες για παοκ με παοκ γηπεδούχο την τελευταία 10ετία ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ 5 συνεχόμενες στο 2ο ημίχρονο σημειώθηκαν περισσότερα γκολ σε 5 σερί αγώνες ανάμεσα σε παοκ και αστερασ τριπολησ την τελευταία 10ετία σε ελλάδα : *από 9/11 νίκες επί του αστέρα έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας. Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα. Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία: Ο αστέρας στο επόμενο διάστημα είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση που να προβληματίσει την άμυνα του παοκ, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι σε μια φάση η οποία ξεκίνησε από τα δεξιά και ο γκόμες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον σβάμπ. Κολοκοτρώνης» τον παοκ για την 24η αγωνιστική της super league 1. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο ζίβκοβιτς, με στόπερ τους μιχαηλίδη, βαρέλα, κρέσπο και.

Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία: *από 9/11 νίκες επί του αστέρα έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας. Ο αστέρας στο επόμενο διάστημα είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση που να προβληματίσει την άμυνα του παοκ, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι σε μια φάση η οποία ξεκίνησε από τα δεξιά και ο γκόμες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον σβάμπ. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη.

Αστέρας Παντάνασσας - ΠΑΟΚ Καλυβίων 2-1 | Όλα τα γκολ ...
Αστέρας Παντάνασσας - ΠΑΟΚ Καλυβίων 2-1 | Όλα τα γκολ ... from 2.bp.blogspot.com
*από 9/11 νίκες επί του αστέρα έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας. Ο αστέρας τρίπολης υποδέχτηκε στο «θ. «καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα. Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία: Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο ζίβκοβιτς, με στόπερ τους μιχαηλίδη, βαρέλα, κρέσπο και. Κολοκοτρώνης» τον παοκ για την 24η αγωνιστική της super league 1.

*από 9/11 νίκες επί του αστέρα έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας.

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο ζίβκοβιτς, με στόπερ τους μιχαηλίδη, βαρέλα, κρέσπο και. «καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids). Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη. Ο αστέρας τρίπολης υποδέχτηκε στο «θ. O άρης λυκογιάννης ξεκαθάρισε ότι ο παοκ δεν θα κάνει ένσταση για τη φάση του αντικανονικού μπλοκ του μέικον στον λοβ. Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα. *από 9/11 νίκες επί του αστέρα έρχεται ο παοκ ανεξαρτήτως έδρας. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ. Κολοκοτρώνης» τον παοκ για την 24η αγωνιστική της super league 1. Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία:

Κέρδισε έως 1000000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! παοκ αστερασ. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code